Projektai

NAMAI: NDPC tyrimas

NAMAI: NDPC tyrimas

Džiaugiamės, kad „Artscape“ projektas „NAMAI“ buvo išrinktas tyrimo „„KKI bendradarbiavimas ir inovacijos Šiaurės dimensijos šalyse: koloboravimas ir inovacijos“ sėkmės istorija.
Tyrimas, nagrinėjęs praktiką, galimybes ir vystymo kryptis, buvo  įgyvendinamas „Tarpsektorinis bendradarbiavimas ir inovacijos kūrybinėse ir kultūros industrijose tyrė Šiaurės dimensijos kultūros partnerystės“ (NDPC).  Šiame Europos Sąjungos finansuotame projekte dalyvavo vienuolika Šiaurės dimensijos šalių (Danija, Estija, Suomija, Vokietija, Islandija, Latvija, Lietuva, Norvegija, Lenkija, Rusijos Federacija ir Švedija).

Su NDPC  tyrimo projektu „KKI bendradarbiavimas ir inovacijos Šiaurės dimensijos šalyse“galima susipažinti projekto internetinėje svetainėje https://ndpccrossinno.eu, kur patalpintos  4 politikos santraukos, 15 įkvepiančių kryžminių naujovių istorijų, tarp kurių ir NAMAI, ir 121 KKI bendradarbiavimo ir inovacijų atvejų pavyzdžiais  iš 11 šalių.

NAMAI- 2 metus menų agentūros „Artscape“ kartu su Britų taryba ir Goethe‘s institutu vykdytas taikomojo teatro projektas , pristatęs Lietuvoje mažai žinomą taikomojo teatro kryptį, kuriuo siekta ugdyti vyresnių klasių moksleivių kūrybingumą, sąmoningumą ir prisidėti sprendžiant socialines bendruomenių problemas.

 

12 kovo, 2021